tirsdag 3. mars 2009

Da har jeg vært på sykehus!

Kneet mitt ble ikke bedre, så folka mine dro til Jeløya dyreklinikk med meg. "Beste i verden" - sier matmor - det er så greit å være blant spesialister som virkelig kan jobben sin!
Der har de opptreningsbasseng, flott røntgenutstyr, mr... - ja, hva hjertet måtte behage av behov for å lage diagnoser på kjeledyr.


Ortopeder, og hjertespesialister, - alle kan sine ting godt og det er trygt å vite! Her sier de at uansett hva som skjer en gang til (de regner sikkert med at jeg er en rimelig energisk.....) - så drar vi rett til Jeløya. Ortopeden min het Henrik - og han har spikra en diiiiiiiiger spiker inn i kneet mitt, og festa det med ståltråd... - hvor vakkert det ser ut på røntgenbilde kan jo diskuteres - men det er i alle fall sånn det ser ut nå - og jeg håper at jeg blir bra igjen.


Først ble det røntgen, skikkelig utstyr gitt - her er jeg, helt svingstang og neddopa - så jeg skulle ligge rolig - men jeg er en tøffing - tåler så mye vet du, at jeg måtte få to sprøyter før jeg vurderte å lukke øya.... og det var ved røntgen at de fant ut at et kuleledd under kneskåla mi stod rett ut... - er det noe rart jeg har hatt vondt - !! Røntgenbildet for 14 dg siden ble bare tatt forfra - men nå tok de kneet fra siden - og der stod kula rett ut gitt....

Ja bare le, tror dere dette er moro eller.....!!!


Det har vært ganske lange dager i hele FIRE DAGER uten folka mine - men jeg har vært eksemplarisk, ikke noen sutring og piping - jeg har fått mye kos - og de har jo ringt og hørt hvordan det stod til med meg.

Og nå er jeg hjemme igjen - ikek veldig festlig - de har nemlig fått streng beskjed om at jeg skal ha KRAGEN PÅ, og at jeg skal sitte i bur inne i 14 dager.....hallooo!!" - prøv å sitt i et bur på en klinikk i fire dager sjøl a, og hjemme og! - i en alder av fire måneder - med kroppen full av ville hormoner!!! heiii - jeg vil løpe og herje ikke sant - ikke det tullet her!!!

Men sjekk kompisen min Sivert a...han er gem han - kan ikke jeg komme ut til dem, så kommer han til meg!!!


Klinikken jeg var på ligger idyllisk til, med flott utsikt!
Gjett hvem som fikk ny leke da han kom hjem!!TAKK FOR ALLE GODE HILSNER DEN TIDA JEG VAR PÅ KLINIKKEN!! - JEG ER GLAD FOR SÅNT VET DERE!!

Nå drømmer jeg bare om dette.... - sovne foran ovnen på hytta - mens det spraker og varmer - og jeg kan nyte livet.....


DETTE LYSET ER TIL SØSTRA MI KATLA - HUN DØDE I DAG.

Hun kom seg inn til hestene på gården, og jeg er så lei meg...

3 kommentarer:

 1. Dette her gjør vondt langt inni ryggmargen. Jeg er glad jeg ikke er dyrlege.
  Han er nå heldig som har Sivert å prate med, da.
  God bedring!

  SvarSlett
 2. Godt du er hjemme igjen, Birk! Du får utnytte disse dumme ukene til å få maksimalt med kos! ;-)

  Sivert er jammen en flott kompis! :-)

  Fint lys for stakkars Katla!

  SvarSlett
 3. Birk er bare så utrolig skjønn og herlig, en skikkelig godklump...håper det var greit at jeg lånte et bilde av han Tone?
  Kommer å skriver mer hos deg en annen gang;)
  Klem Torunn

  SvarSlett

En trivelig melding til meg?