onsdag 9. desember 2009

snø igjen gitt!

Nå har jeg blitt så mye større - jeg har hatt bursdag til og med!

ETt år - og her i huset sier de at DET MERKES, - her om dagen lurte de på om jeg hadde fått adhd, men jeg kan med hånda på hjertet si at det er lenge siden jeg har fått noe som helst faktisk...så jeg kan bare si at jeg gleder meg til nissen kommer - kanskje han har med noe til meg som kan glede en liten stakkar........ikke det at jeg vet hvem han nissen er - men det sitter en kar på sjenken på stua her nå, mora mi sier at om jeg setter tenna i HAM - da får hun mark! (stakkars, en ormekur kanskje...?)

Det tok fjorten dager å lage ham, han har til og med kardet og tovet ull på innsiden!! - og for et styr å tove parykk og strikke klær....ER det no rart han lukter godt, han er jo full av saueull! - nå vurderer hun å sette ham oppå det høye skapet. Snakk om å være gledesdreper.....

Ja, det er hardt å være meg om dagen - selv da det lukta noe de kalte berlinerkranser over hele huset, alle smakte, jeg fikk en bit også - så klarte de å bli sinte. Altså, hallo - er det min feil at det var så godt at også jeg ville ha et par til? bare noen og tyve??