mandag 9. februar 2009

Mer snø!! Herje ute og inne!!

Tone er hjemme et par ganger om dagen og går tur med meg - full fart kan man si - men jeg er i alle fall ute og herjer noen ganger! Og sett for et knallvær da gitt!!
Sånn ser det ut fra huset mitt - utsikten er flott ikke sant - og her skal jeg vel løpe som bare rakkern til sommern - akkurat nå er det fryktelig mye snø så jeg raser rundt og vips dukker snuten min opp her og der - og da syns de at jeg ser ut som de derre små fyrene "åffer då då? åff åff åfffer....åffer skriker hon på det viset...`?" i Ronja Røverdatter (ja jeg heter jo Birk...)

Her er huset mitt - nok snø her og.... - matmora mi gruer seg litt til sommern, for hun har over hundre forskjellige roser i hagen - og tenk om jeg tygger på kvistene da ...og får torner i munnen - men hun tenker også at ok, da gjør han DET og så lærer vi av det. Kanskje...?

Jeg finner skatter! Jeg er råkjapp om jeg finner en skatt når vi er ute og går - mamma er rimelig misfornøyd når jeg finner avdanka røykpakker om noen hiver sånt - men fysj hyler hun, og da løper jeg i alle fall fort så hun ikke får tatt meg!! - det er jo min skatt ikke sant!

I dag mandag har jeg vært det mamma kaller for HELT SPINNVILL - og det har vel hendt i løpet av kvelden at hun har lurt på hvorfor hun til slutt sa ja til at jeg skulle flytte inn her - jeg har nemlig hatt dotter i øra i kveld, sa hun. Jeg aner ikke hva dotter i øra er - men jeg har i alle fall ikke hatt lyst å høre på henne når hun har løpt etter meg for å ta meg når jeg spiser sko, oppvaskkluter og sånne andre normale ting... I helga flytta hun Jif og tørkerull til kjøkkenet igjen, det har prydet bordet på stua her i tre uker nå, men i helga har jeg vært kjempeflink og stor gutt - også når jeg er hjemme alene er jeg superflink. Men du vet - om jeg vil terge vettet av dama, så klarer jeg jo alltids å tisse inn seks ganger på en kveld igjen allikevel - så det har jeg gjort i dag. Hun er happy kan du si - da huset er nyvasket....
Men vi kan jo kose også, her er fra lørdagskvelden. Det er ikke lov å være i sofaen, men da var jeg så søt at hun smelta allikevel. Teite henne...

Herje med et par ullpledd, det er toppen av lykke - en liten føljetong med gærne meg følger her - både inni og utapå teppet....synd ikke alle knurrelydene følger med bildene her....

Her er snøhula i går kveld - men jeg løper så fort at de ikke klarer å scoope meg på vei inn eller ut - og det er utganger på andre siden også, så vips er jeg hvor som helst!! dette er altså så kult!!
På akebrettet med Sivert - kuleste greie!!

Jippi - baseBirk i farta!! - snø snø snø - lykke!! Kom og lek med meg da!!