mandag 26. januar 2009

Birk - the new dishwasher-dog!

Er det noe jeg er god på, så er det å hjelpe til hjemme!
Det skal jeg ha! Jeg bare legger meg rett foran enten ovnen eller kjøleskapet jeg - så Tone må stå krumbøyd for å rekke frem dit hun skal..........det kan jo hende det detter ned noe.
I dag datt det ned en reke, fri og bevare for noe skit - det greiene der skal ikke jeg ha!
Jeg syns matmora mi er treig til å fylle oppvaskmaskina, og da er det jo godt hun har meg!
Ikke er hun god på å skylle av helt heller - i dag var det torsk i rekesaus til middag for familien her, - så jeg bidro så godt jeg kunne. Vi skulle jo tross alt rekke valpekurset!
Jeg har fra før av i dag vært på jobben hennes - og DET er rimelig dølle greier!!
Kjære vene......
Så jeg veksler mellom å sove og å bjeffe og leke skikkelig tulling sånn at hun ikke får gjort veldig mye - tisse på gulvet og bjeffe og demontere ark - det er jeg god på når jeg er der, bare for å ha sagt i fra....at det å jobbe i kommunen, det gidder ikke JEG. En som sikkert ikek gidder å jobbe i kommunen lenger, er hun som vasker kontoret til mamma. I dag skulle vi bare ut og lufte meg litt, så alt lå igjen på gulvet - og da vi kom inn, hadde dama feid opp småbiter fra åtte ark.... - hun var sikkert happy....mamma ble kjempeflau.
Avslutta kvelden på valpekurs - og her er det meg og boxerdama Mocca som har hatt en festlig date i kveld, hun er altså så søt! En hilsen til deg Mocca om du leser det her!! (om jeg har skrevet navnet ditt riktig da...)
Vi trente på innkalling ute - det var så morsomt - men dere skal se de aller minste hundene - de løper som noen gærninger og de er raske!! En japansk spisshund er noe av det kjappeste jeg har sett!
Da vi kom hjem, satte Mathias meg i badekaret så jeg skulel vasse litt - *DET var jo helt livsfarlig! HÆ tenker de som bor her - jeg er jo en vannapporterende hund...?
God natt her fra Birk (ja - de så på Ronja Røverdatter i jula - )