torsdag 8. januar 2009

Hei alle sammen!

Jeg - BIRK - har i dag - torsdag 8.januar - ankommet mitt nye hjem i Ås

Har til nå bodd sammen med søsknene mine i Tollergrenda - på Eidsvoll. Jeg har også navnet Ibsen derfra. Brodern heter Wergeland...ypperlig ihht hvor vi er født da gitt!

Det var rart å dra fra Nina og broren min Wergeland...jeg peip og skreik i bilen, men det roa seg.

Her er jeg med storebroren i huset, han er 16.
Han går på idrettslinja på videregående, og han og jeg skal nok få oss noen løpetimer når jeg blir stor!

Har rusla rundt i det nye huset mitt noen timer nå, - men det kuleste av alt er hagen - der det er nok å ta seg til! Har noen ball-leker med gutta i huset, han minste gutten er åtte år, og er så glad for at jeg har kommet at han bare hopper og spretter - og det passer meg jo bra!


Folka mine hadde pølse og lompe til middag, de sa de måtte ta en "enkel" middag i dag fordi de skulle passe på meg, men enkel og enkel...jeg kunne godt tenkt meg den enkle middagen!! Det lukta i alle fall godt!

Jeg digger verandaen våres - de har grind der, så de bare slipper meg ut når jeg sitter ved døra og piper. Det viser seg nå, sier matmor, at de tre gangene jeg har sittet ved verandadøra og bjeffa litt, da fyker jeg rett ut og tisser, og inn igjen... - ypperlig!
Har tissa på gulvet bare to ganger - en gang var jeg bare overivrig, den andre gangen var da de bare satte meg inn i gangen da vi kom hjem - uten at jeg fikk tisse først! (de får skylde seg sjøl...)


Sjekk himmelen min første dag i Ås a!
Det ser du på det øverste bildet også, snøen var knallrosa!!

Nina ringte og lurte på hvordan det går - og da kan vi jo si at det går bra!
Hilsen til brodern da... Wergeland...
første nattaklem her fra Ås, fra Birk
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En trivelig melding til meg?